esmaspäev, 19. oktoober 2009

Ise õpivad ülikoolis, aga nii lollid

Sõitsin eile rongiga, mis oli inimesi täis. Nõme oli natuke sellepärast. Oma ruumi ei olnud. Ja vastikult valge oli ka. Aga Rakkes oli Suur Lumi. See tegi tuju veidi paremaks. Aga kuna Jõgevaks oli see toredus läbi, siis vajus tuju jälle nulli poole. Tartus on ikka vana ja ligane sügis. Ja see pagana rongijaam on ka täiesti pärapõrgus. Ving-ving.

Täna kirjutasin inglise keele essee valmis. 300 sõna pidi olema, aga no ei andnud enam 360 pealt vähemaks pigistada. Ma niigi oleks tahtnud iga lause asemel kolm kirjutada. Saatsin nelja paiku ära, ei jäänudki viimasele minutile. Praegu "õpin". No vahepeal ikka õpin ka, aga üldiselt teen sadat muud asja. Homme on miskine vaheeksam. 'Nganassaan' on lahe sõna.

Trennis oli muidu lahe, aga hakkab vaikselt üle viskama jälle see asi, et nii palju üksikuid tüdrukuid on. Tahaks nagu kindlat partnerit juba, oleks siplemist vähem. Postituse pealkiri on ühe tantsija kommentaar pärast seda, kui me ei suutnud isegi kolmandal katsel õigesse tantsujoonisesse minna.

Aga täna on mõnel sünnipäev.

Nüüd võiks teha sellise diili, et tulevad järjest homne õhtu, kolmapäeva õhtu, reede õhtu ja pühapäev tervenisti hommikust saadik. Ülejäänu võiks vahele jätta, okei?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar