esmaspäev, 1. detsember 2008

Joonestatud Mees

Reedel ja laupäeval pidasin oma sünnipäeva. Tervelt kuu aega enne õiget päeva, aga keda kotib :P. Tegin kaks päeva järjest oma superhead löga-pitsat. Reedel tulid Mari-Ann, Ardo ja Siim, sest laupäeval oli neil esinemine. Mängisime Rummyt ja pantomiimiga laste-Aliast. Lõbus oli. Mari-Annil oli mingi keiss keelega. Siim oli Joonestatud Mees. Ardo jõi. Mina olin lihtsalt kena. Juttu rääkisime.

Laupäeval tulid Kristel, Marella, Marit, Triinu, Efku ja Madis. Mängisime Aliast. Lõbus oli. Juttu rääkisime. Mina mängisin neile karmoškat, mis Maritis tekitas mingeid assotsiatsioone Skandinaavia filmidega. Igatahes. Kui Triinu, Kristel ja Marella olid ära läinud, läks aga õige mängimine alles lahti. Madis avastas vaheldumisi klaverit, karmoškat ja džembet. Efku mängis kannelt. Eriti-muusikakauge-mitteviisipidav-Marit ja muusikakooli-klaveri-erialal-lõpetanud-Madis mängisid klaveril neljal käel koerapolkat. Kusjuures pidevalt läks segamini Madisel, mitte Maritil.

Ühel hetkel oli karmoškal üks bassinupp mingil seletamatul põhjuselt augu sisse kinni jäänud ja ei tulnud sealt mingi valemiga välja, torgi, palju tahad. "Mehhatrooniku haridusega" Madis tahtis näidata, milleks ta ikkagi koolis käib ja avaldas soovi asi kohe ära parandada. Otsisin talle kruvikeeraja. Järgmised kümme minutit uuris Madis hoolikalt karmoška sisemust, et jõuda selgusele, kuidas mehhanism töötab ja mis värk on. Äkki vaatas Marit ka asja lähemalt ja küsis: "Kuule, miks see julla siin üleval on?" Lükkas selle alla ja asi korras! Nagu Ermann juba :D.

Kui Madis oli ka ära läinud, arvas Efku (kes tegelikult minu juurde jõudes tahtis kohe unne vajuda), et oleks mõistlik linna peale tšillima minna. No hästi, viisime Mariti koju ja tšillisime siis. Koju jõudsin viie paiku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar