esmaspäev, 24. mai 2010

Võidujooks iseenda ja sääskedega

Eelmine nädal oli vist suhteliselt lebo. Ei mäleta enam, see oli nii ammu. Ei, mis ma räägin, keeleteaduse aluste eksam oli ju reedel. Nõme oli.

Pärast eksamit sõitsin Tallinna. Jube palav oli. Pargis peeti tädi Mai ja vanaisa sünnipäevi. Koos sääskedega. Neid oli palju. Laupäeva hommikul magasin natuke sisse. Ja siis magasin õige trollipeatuse maha. Ja Tartus ei jõudnud ühikast läbi. Aga õigeks ajaks jõudsin Räpinasse. Seal olid ka sääsed. Nüüd ma olen nii põhjalikult ära söödud, et igalt poolt sügeleb. Tartus õnneks on kuidagi vähem neid.

Praegu ma "õpin". Kell neli on ladina keele arvestus, aga selleks ma ei õpi. See läheb, nagu läheb. Aga homme on kirjakeele ajaloo ja korralduse eksam. See on jube. 99% tõenäosusega ma ei jõua tervet materjali ära õppida, nii et tuleb improvisatsioon jällegi. Kuigi ma ei ole ajaloolises improvisatsioonis just eriti tugev. Aastaarve on jube raske improviseerida. Ja siis millalgi peaks hakkama tegelema inglise keelega. Kolmapäeval on kollokvium (20 lk teksti jutustada ja 50 sõna ja väljendit) ja sõnade töö (mingi 150 sõna). Ja siis millalgi peaks hakkama tegelema eesti keele väljendusõpetusega, kus on neljapäevaks vaja teha ära neli kodutööd, mis mul on tegemata. Ja reedel on etnoloogia arvestustöö.

Ühesõnaga, suht lootusetu.

Aga reedel pärast lõunat on jälle kõik hästi. Mis siis, et kaks hiiglaslikku eksamit on veel ees.

1 kommentaar:

  1. reedel pärast lõunat on kõik kõige paremas korras, kohe kindlasti on...sest siis olen ma kupis kõhu täis söönud ja olen sellest väest prii (:
    Edu Sulle!

    VastaKustuta